Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

Få 1:1-sparring på din outdoor-virksomhed

Der er så fuld af sjov inde i en skov, men også mange regler for, hvad man må og ikke må, når man vil drive forretning. Bliv klogere på muligheder og begrænsninger for din idé, når vi afholder rådgivningsdage.

Er du i tvivl om, hvad du må i naturen, hvilke tilladelser du skal bruge, og hvordan du får dem – eller hvor du kan søge midler til at realisere din idé? Via virtuelle rådgivningsdage sætter vi en række eksperter i stævne foran kameraet, så du kan få 1:1-sparring og direkte svar på muligheder og begrænsninger i forhold til lovgivning og markedsværdi for din idé. Fagspecialisterne vil være jurister, landinspektører, IT- eller forretningskonsulenter og medarbejdere fra Naturstyrelsen og Dansk Kyst- og Naturturisme.

21. og 22. juni 2021:
1:1-sparring med Nina Brandt Jacobsen

Outdoor-specialist Nina Brandt Jacobsen sidder klar til at sparre med outdoor-virksomheder om forretningsudvikling og relaterede emner.

Book en tid hos Nina, hvis du ønsker sparring på, hvordan du udnytter din outdoor-virksomheds potentiale bedst muligt. Hvor de indtægtskilder, der lettest kan udnyttes, ligger. Eller rådgivning om salgskanaler og samarbejdsmuligheder.

Det kan også være relevant at sparre med Nina om målet med din virksomhed samt om muligheder for finansiering til virksomhedens fortsatte vækst.

Nina Brandt Jacobsen er specialist i udvikling af outdoor- og naturturisme, benyttelse-beskyttelse, bæredygtig turisme og forretningsudvikling inden for aktiv turisme.

Nina har arbejdet med turisme siden 2001 og har en bred erfaringsbase indenfor såvel frilufts- og outdoor-udvikling som rejsebranchen. Fra udvikling af konkrete faciliteter og koncepter til projektudvikling, fundraising og projektledelse samt forretningsudvikling.

Tilmelding foregår efter først til mølle ved at sende en mail til info@ninabrandt.dk. Sidste frist for tilmelding er fredag den 18. juni.

 

Har du ønsker til fagområder? Send os dem gerne!

Kontakt Heidi K. Dahl Larsen, tlf. 2643 0220, hda@kystognaturturisme.dk