Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

TourismX Outdoor Hackathon

Vil du være med til at udvikle fremtidens outdoor-turisme?

Vi søger kreative, krøllede hjerner, nysgerrige studerende, designere, oplevelsesnørder, turismeentusiaster, forretningsudviklere og praktikere inden for turisme og naturoplevelser, teknologi og digitalisering, som har lyst til at udfordre og forny turismebranchen og finde nye løsninger inden for outdoor-turisme.

Outdoor-turismen har gennem flere år været i vækst, og corona har for alvor accelereret efterspørgslen på autentiske og naturnære oplevelser.

Samtidig melder nye målgrupper sig på banen, som i stigende grad får øjnene op for muligheden for outdoor-ferie i Danmark, og det har skabt et unikt markedspotentiale.

Med et Hackathon ønsker vi at afsøge og opfinde nye muligheder for outdoor-turismen – nye oplevelser, der styrker udbuddet til de mange nye outdoor-turister i Danmark, men også digitale løsninger, der fx kan optimere processer for outdoor-branchen.

TourismX Outdoor Hackathon er bygget op som én intens dag med inspirationsoplæg om turismetrends og tendenser fra Innovation Lab samt aktiviteter, der sætter gang i kreativiteten.

På dagen vil du bygge, teste og få feedback på dine ideer i realtid – og du får mulighed for at udvikle og sparre med nogle af landets dygtigste inden for innovation og turismeoplevelser.

TourismX Outdoor Hackathon afholdes i Aarhus
Dato vil blive offentliggjort, når det igen er muligt at afholde fysiske workshops med 50 personer 

Præmier

Ved deltagelse får du chancen for at vinde præmier, der hjælper dig videre på vejen til markedet med din idé:

3 måneder i INCUBA StartupLab
  • Kontorplads i INCUBA (inkl. mødelokaler, lynhurtigt internet, reception, kantine, kaffe, teknisk backup, fitness mm.)
  • Tilknytning af relevant mentor
  • Adgang til professionelt netværk af virksomheder og investorer
10 timer konceptudvikling med InnovationLab
Billetter Outdoor Sports Euro’Meet 2021 i Silkeborg

 

Hvem kan deltage?

Eventen er målrettet entreprenante, iderige og innovative folk, som brænder for at udvikle radikale, smarte, bæredygtige turismeløsninger – hvad end du er oplevelsesudbyder inden for natur, friluft, surf, fiskeri eller er tech-start up, så er du velkommen – også selvom du ikke har erfaring med hackathons eller turisme.

FAQ

*BEMÆRK.
Kun 8 hold kan deltage, og det er delvist først til mølle. Når tilmeldingerne kommer ind, vil vi gå dem igennem for at sikre, at vi har en bred vifte af skoler, brancher og kompetencer repræsenteret. Du modtager en endelig bekræftelsesmail, når du har fået en plads.

Partnere

 

         

         

 

 

 

Tilmeld Hackathon