Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

FAQ

Jeg kender ikke til hackathons. Kan jeg deltage alligevel?

Du skal helt sikkert deltage! Vi skal bruge masser af nytænkning og nye perspektiver. Er du praktisk og projektledende vil det give værdi til et team. Idérige personer er altid gode. Kan du visualisere koncepter og løsninger er det skønt. Kan du noget med teknologi og kodning eller forstår du dig på systemer, vil det være et hit. Er du en kreativ tænker og/eller strategisk, vil vi have dig. Kan du kan tage nogle behov og omforme til friske indsigter, eller ved du noget om mennesker og den værdi, vi lægger i ting, så vil vi have dig med. Vi søger diversitet i faglighed og personer, da vores erfaring er, at vi får langt bedre løsninger herved. Så længe du er over 18 år, så er du mere end velkommen – lige meget hvilken baggrund du har. Vi mener faktisk, at jo flere forskellige mennesker jo bedre.

Seriøst, er det gratis?!

Ja, vi laver ikke sjov med dig. Takket være vores sponsorer vil vi tilbyde gratis mad, snacks og drikkevarer. Der vil desuden være mentorer, facilitatorer og dommere, der kun er der for at hjælpe DIG.

Hvad kan jeg vinde?

Du har en fantastisk mulighed for at lære nye ting, prøve dine evner af og få udvidet dit netværk. Alle er vindere!… OKAY, der vil også være nogle fantastiske præmier.

Hvad hvis jeg ikke ved meget om den aktuelle udfordring?

Intet problem. Der vil være et antal eksperter på stedet, der hjælper dig med at forstå nogle af de problemer, branchen står overfor i dag, og de giver dig mulighed for at sparre om dine idéer.

Hvilken løsning skal jeg finde på?

Lige hvad du vil! Udfordringen er lavet sådan, at deltagerne kan komme med vidt forskellige løsninger, selvfølgelig så disruptive og innovative som muligt.

Skal jeg have et team?

Nej. Du er velkommen til at lave et hold før hackathonet, men masser af deltagere kommer uden et hold. Vi hjælper alle med at finde et team. Vi anbefaler grupper på 4-5 personer.

Hvordan kan jeg ansøge?

Tilmeldinger starter NU. Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Er jeg garanteret deltagelse, hvis jeg tilmelder mig?

Nej, der er kun plads til at 8 hold kan deltage i TourismX Outdoor Hackathon. Når alle ansøgerne er pre-tilmeldt, vil vi gennemgå dem for at sikre, at vi har en bred vifte af skoler, brancher og kompetencer til stede. Du vil modtage en e-mail for at bekræfte din deltagelse.

Betaler I transport?

Vi giver desværre ikke refusion for transport.

Hvad skal jeg medbringe?

Bærbar computer, mobiltelefon og et veludhvilet og åbent sind. Hvis du vil hacke på hardware, skal du medbringe det selv.

Skal jeg medbringe mit eget udstyr?

Ja. Vi leverer stikkontakter og Wi-Fi.

Hvornår er det?

TourismX Outdoor Hackathon starter kl. 09.00 torsdag d.12. november og slutter samme dag kl. 17.00. I løbet af vores hackathon vil der være inspirerende oplæg og mentor-sessioner.

Hvordan kommer jeg derhen?

Udfyldes når lokation er endeligt på plads.

Vil det være muligt at parkere?

Udfyldes når lokation er endeligt på plads.

Hvad skal jeg gøre på forhånd?

Ingen forberedelse, du kan bare se frem til en fantastisk dag!

 

Tilmeld Hackathon