Gå direkte til indholdet på denne side
Tip en ven!

Tip en ven
om projektet

Fra ide.
Til virkelighed.

TourismX har udvalgt mere end 40 forretningskoncepter, ved fem auditions rundt om i landet. De udvalgte virksomheder arbejder på, at få udviklet deres prototyper, så de kan blive testet med marked og brugere i 2019.

TourismX skaber rammerne, så virksomhederne kan arbejde fokuseret og eksperimenterende med deres forretningsidéer. Vi sørger for, at processen, fra idé til virkelighed, gøres kortere igennem innovative forløb og enkle værktøjer. Forretningsidéerne bliver belyst fra flere forskellige vinkler igennem et nøje udvalgt hold af både konsulenter og forskere, som sparrer med virksomhederne igennem hele forløbet. Vi giver forretningsidéerne den ekspertise, som mangler for at komme videre med idéerne.

Vi stiller også vores netværk til rådighed. Et netværk som tæller profiler indenfor både erhvervslivet og forskningen. Blandt dem er der blevet fundet en mentor, som passer til netop virksomheden, forretningsidéen og behovene.

De udvalgte

Vi har udvalgt mere end 40 virksomheder (8 pr. region), som deltager i innovationsforløbene. Virksomhederne arbejder enten sammen med andre virksomheder om en udfordring eller selvstændigt på hver deres idé.  I udviklingsprocessen bliver en idé udviklet, og færdige koncepter eller prototyper udfordres.

Virksomhederne er blevet sammensat efter udvælgelse i klynger, hvor målet er at arbejde sammen, blive udfordret og lære af hinanden. Hver klynge består af minimum tre virksomheder og er blevet sammensat på baggrund af idé, tema eller geografi.

I klyngen arbejder man sammen om en fælles udfordring, som ligeledes belyses i samarbejde med en forsker inden for oplevelsesøkonomi og turisme. En klynge kan også få tilknyttet en mentorvirksomhed, der hjælper med sparring og testning af ideer og koncepter.

Mød virksomhederne her.