Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

Region Midtjylland

Pintrip

Pintrip har samlet en lang række overnatnings-muligheder for autocampere i hele Danmark. Gårdbutikker, vingårde, bryggerier og kroer er blot nogle af de steder, hvor lokale værter byder velkommen til netop deres sted.

Chefmade

ChefMade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. En platform for private dining. Du kan nyde værtsskabet og nærværet sammen med dine gæster, mens kokken fremtryller en fantastisk middag

Seaside Safari

Seaside Safari tilbyder naturlige oplevelser ved Vestkysten - for hele familien - året rundt.
Tag fx. med på bådsafari på Ringkøbing Fjord, lad naturguiden forbløffe dig med naturens historier på en natursafari i Husby Klitplantage, lær at finde rav eller smag på de vestjyske specialiteter.

Hjejlen

"Hjejlen", verdens ældste kulfyrede hjuldamper, er idag perlen i en række af historiske både hos Hjejleselskabet, der hvert år er rammen om en oplevelse for mere end 125.000 gæster på Silkeborgsøerne.

Gaest.com

Gaest.com er en af verdens førende online markedspladser for at leje og udleje unikke steder til møder, workshops, samtaler og lignende. Gaest.com er bygget på en deleøkonomisk model.

Luksushuse

Luksushuse.dk tilbyder sommerhusudlejning i luksusklassen. Her finder du luksussommerhuse med alt fra pool og spa til aktivitetsrum.
Luksushusene er placeret i de smukkeste sommerhusområder nær strand og vand i Danmark, Tyskland og Sverige.