Gå direkte til indholdet på denne side
Tip en ven!

Tip en ven
om projektet

Region Midtjylland

Chefmade

ChefMade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. En platform for private dining. Du kan nyde værtsskabet og nærværet sammen med dine gæster, mens kokken fremtryller en fantastisk middag

Jyllandsakvariet

På JyllandsAkvariet kan du komme helt tæt på Nordsøens og Limfjordens fisk - i akvariet eller ved at tage med på deres østerssafari med afgang fra Agger.

Gaest.com

Gaest.com er en af verdens førende online markedspladser for at leje og udleje unikke steder til møder, workshops, samtaler og lignende. Gaest.com er bygget på en deleøkonomisk model.

Youandx

YOUANDX er formidler af foredrag, hvor fagligheden er i fokus. Her møder du mennesker, der har noget på hjerte. Mennesker, der har en dyb faglig indsigt, og som brænder for det, de laver.

Hjejlen

"Hjejlen", verdens ældste kulfyrede hjuldamper, er idag perlen i en række af historiske både hos Hjejleselskabet, der hvert år er rammen om en oplevelse for mere end 125.000 gæster på Silkeborgsøerne.

Pintrip

Pintrip har samlet en lang række overnatnings-muligheder for autocampere i hele Danmark. Gårdbutikker, vingårde, bryggerier og kroer er blot nogle af de steder, hvor lokale værter byder velkommen til netop deres sted.