Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

Region Nordjylland

Gastronorth

Et netværk af nordjyske toprestauranter, der arbejder for øget international bevågenhed til fordel for nordjysk topgastronomi og det nordjyske turisterhverv som helhed.

KH Knifholt

KH Knifholt avler og sælger lokale, bæredygtige fødevarer: Grøntsager selvfølgelig, men også andre fødevarer fra lokale producenter. Fx økologisk kød, ost og marmelader.

Oh So Quiet

Oh So Quiet er et naturnært overnatnings- og oplevelseskoncept, der gør det attraktivt for mange flere at vandre i naturskønne Nationalpark Thy.

Vildmarkscenter

Et vildmarkscenter, der udnytter de rekreative muligheder i Jammerbugt. Centeret vil øge muligheden for at søge opmærksomt nærvær, fordybelse og ro, som modpol på et hektisk hverdags liv.

Thy Hike

Thy Hike er en årlig tre-dages vandretur begivenhed i det største vildmarksområde i Danmark: Nationalpark Thy.

Vestevent

VestEvent arrangerer Events i Vestkystens natur, og arrangerer events lige fra de mere ekstreme sportsgrene til de mere sanselige oplevelser. VestEvent har bestået siden 2008, og under TourismX forløbet vil de arbejde på udviklingen af deres mobile badehuse.

Dataproces

Dataproces bruger den nyeste teknologi og viden til at optimere økonomien og administrationen hos virksomheder og i den offentlige sektor.

Tannisby Camping

Tannisby Camping ligger i Tversted - en lille hyggelig badeby på Skagens Odde, Vestkysten. Pladsen er perfekt som base for oplevelser i toppen af Danmark.