Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

Region Hovedstaden

MTB-Tours

MTB-tours projektet går ud på at gøre Det Grønne Bælte tilgængelig for turisterne ved at synliggøre dets attraktioner og arrangementer igennem kortlægning af cykelruter. MTB-tours tilbyder guidede ture, udlejning og salg af både mountainbikes og roadbikes – for private, firmaer og institutioner.

Cottage de Luxe

Cottage de Luxe giver gode bud på de særlige attraktive fritidshuse der har feriehusets charme, som gæsten kan kombinere med hotellets bekvemmeligheder.

Motes IVS

Motes IVS har skabt den digitale guide ”Know your’ bro”, som skal give turister og besøgende i København mulighed for at opleve det lokale liv i brokvartererne. I første omgang på Nørrebro.

Travel Kollekt

Travel Kollekt lader folk bygge personlige rejseguides. Platformen lader brugerne håndplukke rejsetips og giver samtidig adgang til anbefalinger fra lokale eksperter og rejsejournalistik fra medier og forlag.

AWE

Interaktive oplevelser med 3D spatial lyd. Giver nye muligheder for at integrere audio i hverdagen.

LuggageHero

Luggagehero lader rejsende opbevare deres bagage i en lokal butik, café eller hotel.

Mapery Aps

Mapery er en guide platform, der henvender sig til hotel og turismebranchen. Platformen samler hoteller og "eksperter", der har mulighed for at sætte alle deres anbefalinger på et kort.

Youandx

Youandx er formidler af foredrag, hvor fagligheden er i fokus. Her møder du mennesker, der har noget på hjerte. Mennesker, der har en dyb faglig indsigt, og som brænder for det, de laver.