Gå direkte til indholdet på denne side
Tip a friend!

Tip en ven
om projektet

Vækstforløb for outdoor-virksomheder

Vil du skalere din forretning til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter outdoor-oplevelser?

Efterspørgslen efter oplevelser i naturen er stigende, og corona har for alvor accelereret den tendens. Det skaber en unik mulighed for, at du som udbyder af outdoor-oplevelser kan udbygge din forretning.

Men at drive en solid outdoor-forretning er en kompleks størrelse. Det kræver en robust og langsigtet, ofte flerstrenget, forretningsmodel, hvis virksomheden skal være økonomisk bæredygtig.

Derfor udbyder vi nu et vækstforløb, der er specifikt udviklet til virksomheder med outdoor-aktiviteter som kerneydelse. Med forløbet vil vi sikre dig de bedste muligheder for, at du kan skalere og udvikle din outdoor-virksomhed.

Målrettet udvikling

Forløbet løber over et halvt år og består af seks temadage. Temadagene vil være en kombination af workshops med fagligt indhold, casehistorier samt netværksaktiviteter. Vi lægger stor vægt på, at du arbejder med din egen virksomhed undervejs, og der vil også være hjemmearbejde mellem sessionerne.

Undervejs kommer du til at arbejde med din forretningsmodel med udgangspunkt i Business Model Canvas-modellen. Vi kommer derudover til at arbejde med digitale løsninger, prissætning, produktportefølje, målgrupper, regler og lovgivning inden for outdoor-området samt optimering af digitale salgskanaler.

Efter endt forløb vil du stå med en konkret og handlingsorienteret plan for, hvordan du kan skalere din forretning.

Læs mere om de seks temadage

Målgruppe

Forløbet er for dig, der har en etableret outdoor-virksomheder og har en ambition om at skalere din forretning. Derudover skal du være interesseret i at arbejde med nye kompetencer eller værktøjer, sparre om udfordringer og vigtige beslutninger og at indgå i et netværk med andre outdoor-virksomheder.

Forløbet er for outdoor-virksomheder i hele landet.

Vi udvælger de virksomheder, der har størst udviklingspotentiale i forhold til det pågældende forløb. Det vil være forretningsmæssigt potentiale i et turismeperspektiv, skalerbarhed, motivation for deltagelse og team.

Tid og sted

Forløbet har opstart efter påske og løber til uge 34 med pause i sommerferien.

Alle temadage afholdes i Forskerparken i Odense.

Pris for deltagelse

Samlet pris for deltagelse er 1195,- ex moms, som går til dækning af forplejning. Hver virksomhed kan deltage med max to deltagere.

Sådan deltager du

Klik på “Ansøg om deltagelse” nederst på siden, og udfyld ansøgningsskemaet.

Frist for indsendelse af ansøgning er 15. marts 2021. Ansøgerne får besked om deltagelse senest 19. marts 2021.

Har du spørgsmål?

Kontakt Lars Bergholdt, Forretningschef hos Erhvervshus Fyn på mail larsb@erhvervshusfyn.dk eller mobil 2550 5310.

Partnere

 

Ansøg om deltagelse